SPONSORS

“Een voorbeeld van samenwerking en gemeenschapsvorming” - Cultuurcommissie Vlaams-Brabant
Genomineerd voor de Prijs voor het Vrijwiligerswerk 2011 - De Vlaamse Regering

De musical wordt gesteund door de gemeente Herent, GC De Wildeman, de Cultuurraad, de Beschutte Werkplaatsen, de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant. De musical is ook één van de 10 genomineerden voor de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2011, uit meer dan 180 kandidaten.

Een VLAMO project, met steun van Koor&Stem en OpenDoek

vlamo

Deze musical is een project van VLAMO, de ondersteunende organisatie voor amateurmuziek in Vlaanderen. Andere koepels Koor&Stem en OpenDoek ondersteunen de musical via activiteiten zoals zangcoaching.

Gouden hART sponsor

Vanhout

Bouwbedrijf Vanhout is de 'Gouden hART' sponsor van onze musical.

De geschiedenis van Vanhout begint reeds in 1928. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een gediversifieerde groep. Naast de aannemer Vanhout behoren ook Botec (studiebureau stabiliteit), HBS (afwerkingsbedrijf), Vanhout Projects (projectontwikkeling), Vanhout Facilities (facility management) en Isofoam (PUR schuimisolatiewerken) tot de groep. Samen tellen ze meer dan 300 medewerkers.

Vanhout maakt er telkens opnieuw een erezaak van om kwaliteitsvolle bouwprojecten af te leveren binnen de afgesproken termijnen. Met de introductie van de “Total Cost of Ownership” in de bouwsector bevestigt Vanhout opnieuw haar pioniersreputatie. Door vanaf het begin aandacht te besteden aan alle exploitatieaspecten kunnen we aanzienlijk besparen op de uitbatingskosten van de investering. Reeds voor de EPB-regelgeving besteedde Vanhout aandacht aan duurzaamheid en energiehuishouding van gebouwen.

In Herent bouwde Vanhout het nieuwe administratieve complex 'De Kouter'.

Bedrijfsponsors & VIPs

SchrevensDe Groep Shrevens is bedrijfssponsor van de musical.

fluxys Fluxys is bedrijfssponsor van de musical.

Bwleuven BW Leuven stelt gratis zijn loodsen ter beschikking.

musiccenter Music Center stelt instrumenten ter beschikking.

 

Met uw financiŽle of materiŽle steun creŽert u mee de mogelijkheid om honderden creatievelingen van alle leeftijden te laten samenwerken aan een unieke musical. Meer dan 2000 toeschouwers worden verwacht.

U bereikt als VIP sponsor dus vťle harten en beleeft deze musical vanop de eerste rij. Lees er alles over in ons sponsordossier.