Praktisch

De musical wordt opgevoerd in de hallen van Foresco van de Beschutte Werkplaatsen in Herent aan de Tildonksesteenweg 100 (vlakbij de Omleiding tegenover de Brantano, Cockx en Aldi).

plan

foresco

Wegbeschrijving

▶ Vanuit Brussel:
E40 richting Luik - In Leuven afrit 22 naar E314 richting Hasselt - Arit 18 Mechelen/Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug - tweede verkeerslichten en dan rechts afslaan (voor parking: links afslaan, zie plan).

▶ Vanuit Antwerpen:
E19 richting Brussel - Afrit 11 Zemst/Hofstade richting Leuven - Mechelsesteenweg - Omleiding tot eerste verkeerslichten en dan links afslaan (voor parking: rechts afslaan, zie plan).

▶ Vanuit Hasselt:
E314 richting Leuven - Afrit 18 Mechelen/ Herent richting Mechelen - Onder spoorwegbrug
- tweede verkeerslichten en dan rechts afslaan (voor parking: links afslaan, zie plan).

▶ Er is een speciale hART- parking op de parking van de Aldi, Cockx en Brantano[zie plan]. Mensen die met de fiets komen kunnen hun fiets stallen op de site van BWK. Als het kan raden we aan om met de fiets te komen.

PRAKTISCHE INFO

▶ Elk ticket is gelinkt aan een vaste plaats in de zaal. U moet dit e-ticket uitprinten en meebrengen naar de voorstelling. Dit ticket bevat een unieke barcode die aan de inkom gescand wordt.

▶ De deuren gaan open 30 minuten voor het aanvangsuur. Laatkomers kunnen niet meer binnen.

▶ Dit ticket kan niet worden omgeruild of terugbetaald.

▶ Voor en na de voorstelling kan u een drankje en een hapje nuttigen.

▶ Er is geen pauze. De voorstelling duurt 90 minuten

▶ Dit is een activiteit van de Herentse amateurkunsten verenigingen i.s.m. tal van socio-culturele verenigingen, GC De Wildeman, de Cultuurraad en de gemeente Herent.

TENTOONSTELLINGEN

▶ De stuurgroep erfgoed en het Genootschap van Heemkunde organiseren 2 interessante tentoonstellingen op de site.